Slack, mevcut en popüler anlık mesajlaşma istemcilerinden biridir ve hızla büyümektedir. İnsanların projeler üzerinde işbirliği yapmak için meslektaşları ve iş arkadaşlarıyla iletişim kurmasını sağlar. Farklı gruplarda çalışan kişiler doğrudan mesaj yoluyla birbirleriyle konuşabilir, ancak lider veya gruptan herhangi biri bir grup sohbeti oluşturabilir, böylece ekipteki herkes projelerle ilgili aynı sayfada olur.
Kuruluşunuzda Slack kullanıyorsanız ve bir grup sohbeti oluşturmak istiyorsanız, aşağıdaki basit adımları izleyin ve hemen hazır olacaksınız.
Slack'te Grup Sohbeti Oluşturun
Slack hesabınıza giriş yapın ve sol kenar çubuğunda mesaj gönderebileceğiniz grupların ve kişilerin bir listesini göreceksiniz. Giriş yaptıktan sonra, doğrudan mesajların yanındaki küçük “+” işaretine tıklayın , yeni bir iletişim kutusu açılacaktır.

İletişim kutusunda, kuruluşunuzdan Slack kullanan bir grup insan göreceksiniz. Grup sohbeti oluşturmak istediğiniz kişileri listeden seçerek veya manuel olarak yazarak seçin ve “Git”e tıklayın.
![Gevşek İpucu: Anında Grup Sohbeti Oluşturun Gevşek İpucu: Anında Grup Sohbeti Oluşturun]()
Buyrun beyler; bu kadar basit. Artık yeni Grup Sohbetindeki kişilerle konuşabilirsiniz. İsterseniz grup sohbetine daha fazla kişi de ekleyebilirsiniz. Aşağıda gösterildiği gibi grup sohbetinin üst kısmındaki “Kanal Ayrıntıları” simgesine tıklayın.
![Gevşek İpucu: Anında Grup Sohbeti Oluşturun Gevşek İpucu: Anında Grup Sohbeti Oluşturun]()
Şimdi, sağ tarafta bir kenar çubuğu belirecek, "Üyeler" açılır menüsüne tıklayın ve "Birini ekle"yi seçin. Oradan, konuşmaya eklemek istediğiniz kişiyi seçin.
![Gevşek İpucu: Anında Grup Sohbeti Oluşturun Gevşek İpucu: Anında Grup Sohbeti Oluşturun]()
Bu özellik, belirli kişilerle projeler üzerinde çalışırken veya çevrimiçi bir toplantı yaparken oldukça kullanışlıdır.
Slack hakkında konuşurken , yakın zamanda takım değiştirme panelini gizleyen 2.0.6 sürümüne güncellendiğini belirtmekte fayda var :
After an outpouring of consternation regarding the team sidebar, we’ve listened, thought hard, and removed it. Those signed into a single team will find the sidebar hidden once again. It’s as if we never changed it! Or rather, it’s as if we changed it, and then changed it back. In fact, it’s exactly like that.